Bogers van Gils | StoryDoing
Strategie | Creatie | Organisatie
HERO_webbasis-LanceringV3-BvG.jpg

lancering

Vrijdag is het zover. We gaan ons boek StoryDoing dan officieel lanceren en vinden het geweldig dat jij daar bij bent! Zeker omdat we het boek zojuist voor het eerst vast konden houden en er doorheen konden bladeren. We waren zelfs zelf verbaasd!! We kunnen het je niet uitleggen, je moet het echt met eigen ogen zien. Op deze pagina vertellen we enkele praktische zaken voor vrijdag. Om te beginnen dat de inloop vanaf 15:45 is, met drankje en hapje, en dat om 16:00 uur het programma begint.

Het programma

Laat je maar gewoon verrassen. Wat we er over kwijt willen is dat we een paar organisaties / initiatieven aan het woord laten die wij heel erg StoryDoing vinden. Dan is er de officiële lancering en daarna is er een borrel om na te praten, net te werken, maar vooral ons als auteurs met complimenten te overladen. Dat is uiteindelijk de essentie van een boeklancering!! O ja, we willen ergens tijdens het receptie-deel een foto van zoveel mogelijk aanwezigen maken. Dat wordt een uitdaging op deze locatie en pure improvisatie!

Boeken krijgen

Het liefst zouden we iedereen die komt een boek cadeau geven. Want alle genodigden zijn ons dierbaar en zijn warme contacten, persoonlijk, zakelijk of allebei. Helaas is dat niet haalbaar. Voor degenen die aan ons boek meegewerkt hebben, ligt er een exemplaar klaar.

boeken kopen

Natuurlijk kun je het boek ook kopen. Na het officiële gedeelte staat er een boekentafel, waar je kunt bladeren en aanschaffen. Het kost € 30. Als je er een koopt, is contant (en gepast) betalen het makkelijkst. Koop je er meer en wil je een factuur, dan regelen we dat achteraf. Op de middag zelf willen we het zo simpel mogelijk houden. Overigens: voel je geenzins verplicht het boek aan te schaffen. We willen vooral dit feestje met jullie vieren; het is geen verkoopdag.

de website

Die is eigenlijk nog niet af, maar we hebben hem toch alvast openbaar gezet. Er moeten nog wat teksten en stukken vormgeving aangepast, buttons toegevoegd, hiaten gevuld, etc. Sommige delen (extra's/blog) zijn zo goed als af, maar publiceren we pas na de lancering en vanwege de drukte daaromheen pas na het weekend. Maar kijk gerust alvast rond! En mocht je tips hebben, wees welkom.

bereikbaarheid

De locatie Tribes Wilhelminatoren is makkelijk bereikbaar met OV. Tram 20 en metrolijn D stoppen er vlak voor. Halte Wilhelminaplein. Eenmaal uitgestapt of boven de grond kan het eigenlijk niet missen. Parkeren kan dichtbij in Q-park Maastoren en goedkoop door P-garage Erasmusbrug te reserveren bij www.parkereninrotterdam.nl (maar dan moet je wel de Erasmusbrug overwandelen; neem even contact op voor de truc die het nog goedkoper maakt).

Klik om naar Maps Te gaan

Klik om naar Maps Te gaan