Bogers van Gils | StoryDoing
Strategie | Creatie | Organisatie

Blog

Over chocola, taxi’s en vrachtwagens

Wij volgen graag het nieuws over grote organisaties.  Wat zijn mooie voorbeelden van StoryDoing? En wie maken er een potje van? Klopt wat organisaties doen met wat zij vertellen? Oftewel: is er een verschil tussen hun StoryTelling en StoryDoing? Een paar recente voorbeelden.

Read More
Ron van Gils
Interview met Ron en Jan-Peter

Dit interview verscheen eerder op de site van Managementboek.nl

‘Het schrijven van dit boek was een mooie, maar ook pittige reis. We zijn blij dat we het nu eindelijk in onze handen kunnen houden’, lachen  Ron van Gils en Jan-Peter Bogers. Regelmatig moesten ze aan nieuwsgierige vrienden en collega's uitleggen waarom het boek nog net iets langer op zich zou laten wachten. In deze Preview leggen zij waarom zij er echt de tijd voor wilden nemen.

Read More
Ron van Gils
StoryDoing - de reis

Eind 2013 - Ron en Jan-Peter ploffen neer in twee luxe lederen fauteuils in een vage hotellobby in een afgelegen dorpje. Even bijpraten na een enerverende netwerkborrel en een mooi moment om wat lopende opdrachten door te spreken. Ze zijn al een tijdje aan de slag met het Oerverhaal van organisaties en initiatieven. Hun opdrachtgevers zijn tevreden met het resultaat, maar zij zelf niet.

Read More
Jan-Peter Bogers